Miért a KTKSoft?

A 2010-ben Budapesten alapított KTKsoft Kft. egy független informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalkozás, amely sikeresen támogatja hazai Partnereit, hogy innovatív informatikai megoldásai révén versenyképesebbé és gazdaságilag hatékonyabbá váljanak.

Szakértelmükkel és sok éves tapasztalatukkal Társaságunk eddigi jól megszokott kiemelkedő minőségű szolgáltatási színvonalát az IT-Contracting és munkaerőközvetítés területén is garantálni tudjuk mind Partnereink, mind a hozzánk jelentkező, pályázó szerződéses IT-szakemberek és a leendő munkavállalók számára egyaránt.
Mert a KTKsoft Kft. által nyújtott szolgáltatás megbízható, a jogelődjeinkkel együtt közel húsz éves tapasztalattal rendelkezünk informatikai rendszerek támogatásában. Tapasztalatból tudjuk, hogy rendszereink szolgáltatása akkor válik igazán értékessé, ha a felhasználás támogatása a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható.
Mert a KTKsoft Kft. odafigyel a jelentkező, pályázó szakemberekre és munkavállalókra az IT-Contracting és munkaerőközvetítés területén. Optimalizáljuk a keresleti és kínálati igényeket, minden érintett fél kölcsönös megelégedésére.
Mert a KTKsoft Kft. munkatársai tapasztalt, hozzáértő szakemberek. A munkatársainkra hosszútávon számítunk, így tapasztalatuk és tudásuk cégünk legfontosabb értéke. A folyamatos tanulás lehetősége és a stabilitás együttesen biztosítják, hogy a fejlesztésben és a partnertámogatásban is kiemelkedőek lehetünk.
Mert a KTKsoft Kft. alkalmazkodik Partnerei igényeihez. A fejlesztési tevékenységünk az innovációban és az üzleti modellek kialakításában is egyaránt rugalmas. A szervezeti struktúránk annak szolgálatába áll, hogy Partnereink igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat megtalálhassuk.
Mert a KTKsoft Kft. munkatársai évek óta határon átívelő fejlesztési, illetve tanácsadási projektekben is részt vesznek Európa számos országában, valamint a tengerentúlon is egyaránt. Ennek köszönhetően naprakészek vagyunk a legújabb nemzetközi IT-standardok és gyakorlati megoldások terén, s ezen tudásunkat határon innen és túl is kamatoztatni tudjuk Partnereink részére.
Mert a KTKsoft Kft. innovatív megoldásokban is élen jár. Partnereinkkel együttműködésben és önállóan folyamatos törekvésünk szolgáltatásaink fejlesztése.